Bewertungen von Warung so so lobi Rotterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Salih karakus
27 Mai 2024

Ik had bami bestelt en vond het goed smaken en fijn dat het halal is had voor het eerst bestelt bij jullie fijne dag verder

Karina van Houten
27 Mai 2024

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd.

Joël
15 Mai 2024

Eten is altijd heerlijk hier!!

Ikram
25 April 2024
Sam
30 MĂ€rz 2024

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en bezorging altijd netjes op tijd.

R
14 MĂ€rz 2024

Sneller bezorgd dan verwacht en aangegeven. Eten warm en super lekker! Echt een favoriet!

Ramon Hok-hin
3 MĂ€rz 2024

T was weer heeeeeerlijk!

Tamss
1 MĂ€rz 2024

BESTE ROTI ROL VAN RDAM!

Ramon Hok-hin
27 Februar 2024

Zoals altijd was het heerlijk !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ramon Hok-hin
23 Februar 2024

Dank , we hebben weer heerlijk gegeten ! Vooral de kip is heerlijk ( gewassen in azijn dus niet proevend naar Lalla Lalla !

Alain
22 Februar 2024

Het eten zoals altijd super lekker en met liefde voorbereid! Ik heb nooit iets te klagen over hen. Ik zeg doen

Dilek
1 Februar 2024

Ik had verschillende dingen besteld. Mijn kinderen had nog nooit Saoto soep gehad. Ze vonden het ontzettend lekker! Goed ingepakt ook

Marjan
27 Januar 2024

Het was een tijdje geleden , maar het eten is weer heerlijk

Onbekend
20 Januar 2024

De bezorger was vriendelijk, maar er was een artikel niet meegegeven. Toen we hiervoor belden werden er geen excuses gegeven en was de persoon aan de telefoon brutaal. Wij vonden dit erg onprettig.

Ramon Hok-hin
16 Januar 2024

Wow wat hebben we weer heerlijk gesmuld !

Ramon Hok-hin
29 Dezember 2023

We hebben weer heerlijk gegeten ! Dank x

Aad Sneep
22 Dezember 2023

Heerlijke roti kipfilet

Akash
14 Dezember 2023

Snelle levering, was iets fout gegaan maar hebben direct actie ondernomen, zeker het waard om weer te bestellen daar!

Bianca
11 Dezember 2023

Heerlijke bami en kip sate😋

Lino
8 Dezember 2023

Heerlijke gerechten !! Echt een aanrader

Marcel
2 Dezember 2023

Een Roti besteld en het was superlekker.. peper en zuurgoed erbij. De kerrie smaakte goed

Sam
27 November 2023

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. En omdat ik iets vergeten was heb ik even gebeld en werd ik heel vriendelijk geholpen. Dus eten zeer goed bezorging zeer goed vriendelijkheid zeer goed. Dus hier nog 5 sterren extra. ⭐⭐⭐⭐⭐

Mark
17 November 2023

Zoals altijd, heerlijk.

Rahul
13 November 2023

Als je aangeeft er om 20.15 te zijn en komt daarna om 21.45 aankakken met lauw eten. Dat is betekent voor mij super maar dan ook super slecht. Nooit meer so so lobi.

Eva
4 November 2023

Er word gevraagd of ik een review wil schrijven voor deze bestelling. Helaas heb ik deze bestelling niet ontvangen omdat er “geen bezorgers waren” heel absurd. Ze bellen ook 10 minuten van tevoren terwijl ik 1,5 uur van tevoren besteld heb. Heeeel raar.

Ramon Hok-hin
28 Oktober 2023

Ik had bezoek dat mee at en ze waren helemaal hoteldebotel zo lekker vonden ze het !

Huub Hoogendoorn
26 Oktober 2023

Heerlijk eten en snel bezorgd aanrader.

Ramon Hok-hin
22 Oktober 2023

Het was weer heeeeeerlijk !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hoyer Motors BV
19 Oktober 2023

Heerlijke saoto soep zoals altijd :-)

Cici
12 Oktober 2023

Heel lekker! Beste saoto soep van Rotterdam!

Maud
11 Oktober 2023

Ontzettend lekker eten! Goed van smaak, ruime porties en goede service. Eten is altijd snel klaar gemaakt dus ik blijf zeker hier bestellen

M.D. Akrae
6 Oktober 2023

De kip was niet echt gaar.

Save
4 Oktober 2023

Lekkere roti, genoeg kip, aardappel en groente..

Saar Kroone
17 September 2023
Mr. M
9 September 2023

Top!!!

Amari
5 September 2023

Lekkere vega roti rol. Er mocht van mij wel wat meer vulling in, maar smaakte super! Baka bana was geweldig!

Benji
2 September 2023

Precies wat je wil, altijd perfect

Omar
31 August 2023

Heerlijk

Euredice
14 August 2023

Alles was gewoon perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stanley
9 August 2023

Sate was lekker..alleen de bami had meer smaakt kunnen hebben.. Verder was het te eten..

Reidah Gard
3 August 2023

Ten eerste moesten we bijna een uur wachten. Maar het eten was wel redelijk. De saoto wel goed maar weinig vlees. En broodje bakkeljauw ging wel. Het had veel kleine graatjes in en kauwde op een stukje gember of laos ofzo. Dat kon beter.

Savarovski
3 August 2023

Een van de beste Saoto's , flinke zak met groente, ei en kip erbij, bakje rijst erbij, ketjap en sambal..eet smakelijk !

Frank
16 Juli 2023

Heerlijke maaltijd en goede porties

Lino
15 Juli 2023
Fahed Terrahi
12 Juli 2023
E.Jer
21 Juni 2023
Frank
17 Juni 2023

Bestelling via de website gemakkelijk gedaan. Zelf afgehaald en alles stond klaar dus hoefte niet te wachten. Thuis gekomen heerlijk gegeten en de portie gado Gado was ruim voldoende

Kristel Van Haren
19 Mai 2023

Heeeeeeerlijke sauto soep. De bami kipsate is ook heerlijk hier

Savesounds010
18 Mai 2023

1 van de lekkerste Saoto's van Rotterdam.. alles apart, veel groente en kip, eitje en rijst..bakje ketjap en sambal.. Alles wat je nodig hebt..

lino
13 Mai 2023
N
30 April 2023

Altijd lekker

Chuan
27 April 2023

Ze waren er erg snel en het eten was lekker! Veel roti plekken geprobeerd, maar deze spant de kroon. Ook hebben ze mijn wens vervuld van de mix wat ik erg waardeer en vandaar deze review!

Eva
15 April 2023

Wij bestellen hier elke week voor het personeel en we krijgen alleen maar goede verhalen terug. Iedereen vindt het super lekker en vooral de kip is lekker mals. Goede porties ook. Wij blijven bestellen!!

Rashida
12 April 2023

Lekkere saoto!

Diana
8 April 2023

Heri heri, bamie soep, en eiercake besteld. Alles was lekker!!! Soso lobi xxx

Hoyer BV
6 April 2023

Weer heerlijke saoto soep, broodjes en verse loempia voor de lunch op het werk :-) Bezorgtijden kunnen iets uitlopen rond lunchtijd, daar houden we rekening mee, met sitedish echter heel netjes, van op tijd tot max. half uur later wat heel redelijk is.

Lino
4 April 2023

Heerlijke maaltijden!

E.H
3 April 2023

Eten was top zoals gewoonlijk!! Bezorging was dit keer niet goed gegaan. Maar uiteindelijk wel netjes opgelost!

Eva Kamphuis
2 April 2023

Heerlijke kip en altijd goeie porties! Valt altijd bij iedereen in de smaak hier

Sam
26 MĂ€rz 2023

Eten is zeer goed en zeker een aanrader. Het personeel isvzeer vriendelijk. En wat de bezorging betreft ben ik heel tevreden. Op sommige tijden is het erg druk en kan de bezorging wat langer duren maar zeker het wachten waard. Voor mij nog ⭐⭐⭐⭐⭐ extra

Dania
24 MĂ€rz 2023

Zoals elke keer
. Heerlijk!

Dania
19 MĂ€rz 2023

Helaas was de kip droog en kreeg ik 2 stukjes op een hele bak bami. Beetje jammer, had me erop verheugd.

Hoyer Motors BV
2 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten zoals altijd, dit keer loempia's erbij besteld, heerlijke huisgemaakte loempia's, geen voorgebakken diepvriesspul van de groothandel. Hetzelfde geld voor de rotirollen, verse roti, geen taaie diepvries roti.

Dania
17 Februar 2023

Heerlijk eten. Mooie smaken! Netjes op tijd gebracht.

Ria
23 Januar 2023

Was heerlijk, aan te raden.

Mesut
20 Januar 2023
Hoyer Motor BV
20 Januar 2023

Altijd heerlijke Saoto soep en broodjes, we bestellen hier bijna elke week een keer.

Brent de neef
15 Januar 2023

Heeerlijk als altijd

Norien
12 Januar 2023
Johan
11 Januar 2023
Savesounds010
6 Januar 2023

Een lekkere Saoto !! De bouillon is goed van smaak..

B. De Koning
5 Januar 2023

Smaak van de roti was prima. Maar de baka bana was slap en een vetspons. Ruim 2 uur en een kwartier wachten. Even moeten Wachten is prima maar dit was een beetje overdreven he.😉

Kim
17 Dezember 2022

Heerlijke Soato soep gegeten. En een goeie roti rol! Een aanrader. Ook goeie snelle levering.

Ton
12 Dezember 2022

Beste roti van Rotterdam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Savesounds010
12 Dezember 2022

1 van de lekkerste Soatos, alles apart (kip, groente, rijst) zoals het hoort..Je hoef niet te lang te wachten en als je die toko kent weet je dat alles vers is..

Es. H
20 Oktober 2022

Saoto en broodje bakkeljauw besteld. Beide waren zoals gewoonlijk lekker!đŸ‘ŒđŸœ altijd goed

Olivia
7 Oktober 2022

Eten is altijd heerlijk!

Noor
3 Oktober 2022

Altijd lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cris
30 September 2022

Ik heb een bestelling om 18uur gemaakt en een email gekregen dat het eten in 19:05 uur bezorgd zou worden . Ik kreeg pas 19:45 uur!!!!!! Tussen tijd moest ik bellen om te weten of mijn bestelling zou bezorgd worden....

Bianca
24 September 2022
Matthias
18 September 2022

Eten was nice, bestelling alleen fout. Telo zonder bakkeljauw was enkel bakkeljauw en broodje kerrie ei was een broodje kipkerrie. Verder was t top

Mohamed
25 August 2022

Elke keer weer ontzettend lekker eten en dan ook nog super snel bezorgd! Dank jullie!

Waldo
11 August 2022

Wat een heerlijk eten. Vers, warm en vriendelijk bezorgd. Staat met stip op nummer 1 bij ons.

Govert
1 August 2022

Weer heerlijk! Netjes ingepakt.

E.H
31 Juli 2022

Was top zoals gewoonlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos Maclean
18 Juli 2022

Perfect

Joe
5 Juni 2022

Tahoe longtong bevat geen longtong rijst maar normale rijst?! En helaas veel te zout

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

ilsE
31 Mai 2022

Perfekt

Roos
5 Mai 2022

Precies wat we nodig hadden, heerlijk!

Kristel
15 April 2022
Annemarie Bokhove
14 April 2022

Alles perfekt mag echter wat marinade toe voegen

Kevin
14 April 2022

Elke keer als we bestellen is het weer TOP! Thanks

Bianca
10 April 2022

Super lekker! en snel bezorgd Bami en Sate heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Katja Dijkstra
9 April 2022

Super service en heerlijk eten. Had voor een verjaardag besteld, gasten waren zeer positief!

J
20 MĂ€rz 2022

Top

Annemarie Bokhove
4 MĂ€rz 2022

Lekker goede kwaliteit snel bezorgd tevreden

Youssef
28 Februar 2022

Bami met kip besteld, was heerlijk, mag wel een extra stukje kip bij 😋. Verder snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan
26 Februar 2022
Arno
17 Februar 2022
Aad Sneep
4 Februar 2022

Lekkere roti . Vriendelijke bezorger was keurig op tijd.