Bewertungen von Warung so so lobi Rotterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Sam
27 November 2023

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. En omdat ik iets vergeten was heb ik even gebeld en werd ik heel vriendelijk geholpen. Dus eten zeer goed bezorging zeer goed vriendelijkheid zeer goed. Dus hier nog 5 sterren extra. ⭐⭐⭐⭐⭐

Mark
17 November 2023

Zoals altijd, heerlijk.

Rahul
13 November 2023

Als je aangeeft er om 20.15 te zijn en komt daarna om 21.45 aankakken met lauw eten. Dat is betekent voor mij super maar dan ook super slecht. Nooit meer so so lobi.

Eva
4 November 2023

Er word gevraagd of ik een review wil schrijven voor deze bestelling. Helaas heb ik deze bestelling niet ontvangen omdat er “geen bezorgers waren” heel absurd. Ze bellen ook 10 minuten van tevoren terwijl ik 1,5 uur van tevoren besteld heb. Heeeel raar.

Ramon Hok-hin
28 Oktober 2023

Ik had bezoek dat mee at en ze waren helemaal hoteldebotel zo lekker vonden ze het !

Huub Hoogendoorn
26 Oktober 2023

Heerlijk eten en snel bezorgd aanrader.

Ramon Hok-hin
22 Oktober 2023

Het was weer heeeeeerlijk !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hoyer Motors BV
19 Oktober 2023

Heerlijke saoto soep zoals altijd :-)

Cici
12 Oktober 2023

Heel lekker! Beste saoto soep van Rotterdam!

Maud
11 Oktober 2023

Ontzettend lekker eten! Goed van smaak, ruime porties en goede service. Eten is altijd snel klaar gemaakt dus ik blijf zeker hier bestellen

M.D. Akrae
6 Oktober 2023

De kip was niet echt gaar.

Save
4 Oktober 2023

Lekkere roti, genoeg kip, aardappel en groente..

Saar Kroone
17 September 2023
Mr. M
9 September 2023

Top!!!

Amari
5 September 2023

Lekkere vega roti rol. Er mocht van mij wel wat meer vulling in, maar smaakte super! Baka bana was geweldig!

Benji
2 September 2023

Precies wat je wil, altijd perfect

Omar
31 August 2023

Heerlijk

Euredice
14 August 2023

Alles was gewoon perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stanley
9 August 2023

Sate was lekker..alleen de bami had meer smaakt kunnen hebben.. Verder was het te eten..

Reidah Gard
3 August 2023

Ten eerste moesten we bijna een uur wachten. Maar het eten was wel redelijk. De saoto wel goed maar weinig vlees. En broodje bakkeljauw ging wel. Het had veel kleine graatjes in en kauwde op een stukje gember of laos ofzo. Dat kon beter.

Savarovski
3 August 2023

Een van de beste Saoto's , flinke zak met groente, ei en kip erbij, bakje rijst erbij, ketjap en sambal..eet smakelijk !

Frank
16 Juli 2023

Heerlijke maaltijd en goede porties

Lino
15 Juli 2023
Fahed Terrahi
12 Juli 2023
E.Jer
21 Juni 2023
Frank
17 Juni 2023

Bestelling via de website gemakkelijk gedaan. Zelf afgehaald en alles stond klaar dus hoefte niet te wachten. Thuis gekomen heerlijk gegeten en de portie gado Gado was ruim voldoende

Kristel Van Haren
19 Mai 2023

Heeeeeeerlijke sauto soep. De bami kipsate is ook heerlijk hier

Savesounds010
18 Mai 2023

1 van de lekkerste Saoto's van Rotterdam.. alles apart, veel groente en kip, eitje en rijst..bakje ketjap en sambal.. Alles wat je nodig hebt..

lino
13 Mai 2023
N
30 April 2023

Altijd lekker

Chuan
27 April 2023

Ze waren er erg snel en het eten was lekker! Veel roti plekken geprobeerd, maar deze spant de kroon. Ook hebben ze mijn wens vervuld van de mix wat ik erg waardeer en vandaar deze review!

Eva
15 April 2023

Wij bestellen hier elke week voor het personeel en we krijgen alleen maar goede verhalen terug. Iedereen vindt het super lekker en vooral de kip is lekker mals. Goede porties ook. Wij blijven bestellen!!

Rashida
12 April 2023

Lekkere saoto!

Diana
8 April 2023

Heri heri, bamie soep, en eiercake besteld. Alles was lekker!!! Soso lobi xxx

Hoyer BV
6 April 2023

Weer heerlijke saoto soep, broodjes en verse loempia voor de lunch op het werk :-) Bezorgtijden kunnen iets uitlopen rond lunchtijd, daar houden we rekening mee, met sitedish echter heel netjes, van op tijd tot max. half uur later wat heel redelijk is.

Lino
4 April 2023

Heerlijke maaltijden!

E.H
3 April 2023

Eten was top zoals gewoonlijk!! Bezorging was dit keer niet goed gegaan. Maar uiteindelijk wel netjes opgelost!

Eva Kamphuis
2 April 2023

Heerlijke kip en altijd goeie porties! Valt altijd bij iedereen in de smaak hier

Sam
26 MĂ€rz 2023

Eten is zeer goed en zeker een aanrader. Het personeel isvzeer vriendelijk. En wat de bezorging betreft ben ik heel tevreden. Op sommige tijden is het erg druk en kan de bezorging wat langer duren maar zeker het wachten waard. Voor mij nog ⭐⭐⭐⭐⭐ extra

Dania
24 MĂ€rz 2023

Zoals elke keer
. Heerlijk!

Dania
19 MĂ€rz 2023

Helaas was de kip droog en kreeg ik 2 stukjes op een hele bak bami. Beetje jammer, had me erop verheugd.

Hoyer Motors BV
2 MĂ€rz 2023

Heerlijk eten zoals altijd, dit keer loempia's erbij besteld, heerlijke huisgemaakte loempia's, geen voorgebakken diepvriesspul van de groothandel. Hetzelfde geld voor de rotirollen, verse roti, geen taaie diepvries roti.

Dania
17 Februar 2023

Heerlijk eten. Mooie smaken! Netjes op tijd gebracht.

Ria
23 Januar 2023

Was heerlijk, aan te raden.

Mesut
20 Januar 2023
Hoyer Motor BV
20 Januar 2023

Altijd heerlijke Saoto soep en broodjes, we bestellen hier bijna elke week een keer.

Brent de neef
15 Januar 2023

Heeerlijk als altijd

Norien
12 Januar 2023
Johan
11 Januar 2023
Savesounds010
6 Januar 2023

Een lekkere Saoto !! De bouillon is goed van smaak..

B. De Koning
5 Januar 2023

Smaak van de roti was prima. Maar de baka bana was slap en een vetspons. Ruim 2 uur en een kwartier wachten. Even moeten Wachten is prima maar dit was een beetje overdreven he.😉

Kim
17 Dezember 2022

Heerlijke Soato soep gegeten. En een goeie roti rol! Een aanrader. Ook goeie snelle levering.

Ton
12 Dezember 2022

Beste roti van Rotterdam!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Savesounds010
12 Dezember 2022

1 van de lekkerste Soatos, alles apart (kip, groente, rijst) zoals het hoort..Je hoef niet te lang te wachten en als je die toko kent weet je dat alles vers is..

Es. H
20 Oktober 2022

Saoto en broodje bakkeljauw besteld. Beide waren zoals gewoonlijk lekker!đŸ‘ŒđŸœ altijd goed

Olivia
7 Oktober 2022

Eten is altijd heerlijk!

Noor
3 Oktober 2022

Altijd lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cris
30 September 2022

Ik heb een bestelling om 18uur gemaakt en een email gekregen dat het eten in 19:05 uur bezorgd zou worden . Ik kreeg pas 19:45 uur!!!!!! Tussen tijd moest ik bellen om te weten of mijn bestelling zou bezorgd worden....

Bianca
24 September 2022
Matthias
18 September 2022

Eten was nice, bestelling alleen fout. Telo zonder bakkeljauw was enkel bakkeljauw en broodje kerrie ei was een broodje kipkerrie. Verder was t top

Mohamed
25 August 2022

Elke keer weer ontzettend lekker eten en dan ook nog super snel bezorgd! Dank jullie!

Waldo
11 August 2022

Wat een heerlijk eten. Vers, warm en vriendelijk bezorgd. Staat met stip op nummer 1 bij ons.

Govert
1 August 2022

Weer heerlijk! Netjes ingepakt.

E.H
31 Juli 2022

Was top zoals gewoonlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roos Maclean
18 Juli 2022

Perfect

Joe
5 Juni 2022

Tahoe longtong bevat geen longtong rijst maar normale rijst?! En helaas veel te zout

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

ilsE
31 Mai 2022

Perfekt

Roos
5 Mai 2022

Precies wat we nodig hadden, heerlijk!

Kristel
15 April 2022
Annemarie Bokhove
14 April 2022

Alles perfekt mag echter wat marinade toe voegen

Kevin
14 April 2022

Elke keer als we bestellen is het weer TOP! Thanks

Bianca
10 April 2022

Super lekker! en snel bezorgd Bami en Sate heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Katja Dijkstra
9 April 2022

Super service en heerlijk eten. Had voor een verjaardag besteld, gasten waren zeer positief!

J
20 MĂ€rz 2022

Top

Annemarie Bokhove
4 MĂ€rz 2022

Lekker goede kwaliteit snel bezorgd tevreden

Youssef
28 Februar 2022

Bami met kip besteld, was heerlijk, mag wel een extra stukje kip bij 😋. Verder snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Johan
26 Februar 2022
Arno
17 Februar 2022
Aad Sneep
4 Februar 2022

Lekkere roti . Vriendelijke bezorger was keurig op tijd.

M
2 Februar 2022
Erna
29 Januar 2022

Geen massala smaak en erg zoet.

CC.
29 Januar 2022
Chuan
15 Januar 2022

Snel en erg lekker zoals altijd. Loempia was zeer krokant en kip lekker malssss.

marjan schenkel
10 Januar 2022

het eten was weer heerlijk en de bezorging binnen een kwartier

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brent
23 Dezember 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd en bezorging precies op de gewenste tijd

Maarten Sira
20 Dezember 2021

Heerlijke Saoto. Een van de bekers bleek gescheurd te zijn bij de bezorging, maar die werd na een belletje gelijk vervangen voor een nieuwe, met verontschuldigingen van de bezorger. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
19 Dezember 2021
SZ
19 Dezember 2021

Heerlijk eten. Op tijd klaar. Vriendelijk personeel. De Roti Kipfilet was echter niet echt ‘groot’, ofwel er zat niet veel extra in de bak vergeleken met andere ‘normale’ in andere zaken. Wel een aanrader.

Pershad
19 Dezember 2021

Sorry eten was smakeloos

Niels
11 Dezember 2021
Laura
10 Dezember 2021

Soup was koud en broodjes nat en slap. Bezorgd tijd was 90min en toen probeer ik te bellen, geen antwoord.

Maikel
10 Dezember 2021

Lekker eten, relaxte bezorgers kortom aanrader!

Cynthia
8 Dezember 2021

Heerlijke kwaliteit, aanrader!

YG
5 Dezember 2021

Eten kwam eerder dan aangegeven. Bezorger was vriendelijk en het eten was verrukkelijk!

Anfi
20 November 2021
M
13 November 2021
Anouk
12 November 2021

Heerlijk eten! Echt een aanrader. Vriendelijk personeel ook.

Aad Sneep
11 November 2021

Heerlijke roti en de vriendelijke bezorger was keurig op tijd.

Nas
30 Oktober 2021

Was super lekker! Bedankt!

Regie
10 Oktober 2021

Prijs/ hoeveelheid is echt beter als vele andere plaatsen. De service en bezorging is uitstekend. Heerlijke bananen chips en loempia! De bami is lekker, maar we zijn niet zo een fan van de nasi. Het is iets te zout, droog en mist wat zoetigheid. De kip is iets te sterk gekruid en ook net iets te zout. De pindasaus mist ingrediënten (b.v. tamarinde) en is net te zoet. Dit keer was de saté ook te droog en te door geroosterd. Ondanks de missers zullen we blijven bestellen. We willen alle gerechten proberen! So so lobi, blijf jullie best doen. We blijven voor jullie duimen ;-)

Nicole
8 Oktober 2021

De hele week naar uitgekeken om hier eten te bestellen. Het was weer heerlijk!

Anoniem
30 September 2021

Drank naar keuze was niet meer in het assortiment, hiervoor hebben ze netjes van te voren gebeld. Lekkere telo en snelle bezorging. Het eten was nog lekker warm! Alleen was er een probleempje met de verpakking maar dit is netjes opgelost.

Noor
26 September 2021

Altijd heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eva
15 September 2021

Weer heerlijk gegeten, dit keer met de familie. Iedereen heeft genoten.

Eva
13 September 2021

De beste rotirollen!

M.
11 September 2021
Tahnee Fraser
5 September 2021

Heerlijk en alles warm en vers zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjan
2 September 2021

Eten was super , bezorging iets minder.

Anoniem
18 August 2021

Superlekker top, al vaker besteld en echt superlekker.

Mb
13 August 2021

Heerlijk eten altijd snel bezorgd

CM
12 August 2021

Altijd lekker eten, goede service en klantvriendelijk

Nol
12 August 2021

Erg lekkere gerechten en de levering was veel sneller dan verwacht. Porties waren lekker groot dus prijs kwaliteit was erg naar wens!

Anoniem
5 August 2021

Top eten! En snelle bezorging.

Karim Bourchid
29 Juli 2021

Broodjes waren heerlijk snel geleverd

Inge
25 Juli 2021

Lekkere nas voor leuke prijzen

CM
24 Juli 2021
Am
5 Juli 2021

Heeeeerlijk eten! Hele lieve vriendelijke bezorger altijd. Het is geweldig.

L,lou
26 Juni 2021

Zure sauto kon gelijk de prullenbak in

Kelly
21 Juni 2021

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Am
19 Juni 2021
Arno
10 Juni 2021

Blijft onze topper van de wijk!

Simon
2 Juni 2021

Heerlijk eten!!

Ta
28 Mai 2021

Alles was weer top, alleen de saoto soep was deze keer wel een kleine portie. Normaal krijgen we deze maat een groter bakje?

Cin
23 Mai 2021
Brent
13 Mai 2021

Heeerlijk gegeten en snelle bezorging

Sietske
6 Mai 2021

Top service! Bij grote bestelling was er 1 broodje vergeten en ze kwamen deze direct langsbrengen. Heerlijk gegeten weer.

Filomena
18 April 2021

Altijd geweldig!!

Nadeira
25 MĂ€rz 2021
Patrick
13 MĂ€rz 2021

Heerlijk

Kelly
3 MĂ€rz 2021

Zoals altijd de lekkerste saoto soep en de lekkerste roti!

Arno
25 Februar 2021

Altijd goed. Bezorger is ook een topgozer.

Tamara
12 Februar 2021

Lekkerste roti

Brent
4 Februar 2021

Heerlijke maaltijd

Arno
31 Januar 2021
Nadeira
20 Januar 2021
Henk
11 Januar 2021

Heel erg goed eten voor een goede prijs! En verder viendelijke medewerkers. Dit restaurant is echt en aaanrader .

Tjeerd
6 Januar 2021

Woensdag soepdag, ik kijk elke week weer uit naar mijn werkdag in Rotterdam. heerlijke soep ga zo door :-)

Omar
3 Januar 2020
Moustafa
23 Dezember 2020
Nicole
29 November 2020

Zoals altijd super lekker!

Blessing
17 November 2020

Eten is heerlijk!

Anoniem
14 November 2020
CG
29 Oktober 2020

Lekker en vers eten

Mila
25 Oktober 2020
Henny
24 Oktober 2020

Sweti